laiva viro ECKERÖ LINE | TALLINK | VIKING LINE | LINDA LINE
Säätila TallinnassaTALLINNA -5 °C

TULEVIA TAPAHTUMIA

Tallinna on täynnä mukavia tapahtumia. Samoin koko Viro. Kulttuurin tarjonta tyydyttää varmasti jokaisen. Tapahtumia on tarjolla rockkonserteista klassiseen, katujuhlista teatteriin.

MustonenFest 2018 26.1.-4.2.2018 Tallinna
Nightwish 18.5. Saku Suurhall, Tallinna
Deep Purple 9.6. Saku Suurhall, Tallinna


TAPAHTUMIEN TALLINNA

Telliskivi Kirbuturg

Viikottainen kirpputori eli flea market lauantaisin klo 10-15 Loomelinnaku väljakilla. Tapahtuman löydät Facebookista facebook.com/telliskivikirbuturg. Jos sinulla on nurkissa ylimääräistä tavaraa niin tämä voi olla mukava keino päästä niistä eroon. Kirpputoripäivän jälkeen on taas yhtä kokemusta rikkaampi.

Telliskivi Tantsupidu 2017

MENNYT TAPAHTUMA Telliskivi Social Dancing Weekend ottaa paikkansa 11. ja 12. helmikuuta. Tapahtumapaikkana on Vaba Lava ja tanssit vaihtelevat perinteisestä virolaisesta lattareihin ja bollywoodiin. Lue lisää tapahtuman sivuilta.

Tallinn Street Food Festival

MENNYT TAPAHTUMA Nämä neljättä järjestettävät katukekkerit ovat parantuneet vuosi vuodelta joten kannattaa olla paikalla 10. ja 11. kesäkuuta Telliskivessä. Tämän vuoden yhtenä kantavista teemoista on Suomi 100 ja sen kunniaksi on luvassa ruokakattauksia.

Tallinn Card

Kortti antaa sisäänpääsyn yli 40 kohteeseen ja rajattoman julkisen liikenteen käytön. Aikuisen 24-tunnin kortti maksaa 25 euroa ja lasten vastaava 14 euroa. Aikuisen kortilla pääsee kaksi alle 6 vuotiasta lasta ilmaiseksi eri kohteisiin. Kortia on saatavilla 48 ja 72 tunnin voimassa ololla ja heavy user valitsee tietysti PLUS-version. Se tarjoaa kiertoajelun kaupungilla. Lue lisää Tallinnan matkailuneuvonnan sivuilta.